ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία
www.ziniatis.com www.ziniatis.com
www.ziniatis.com
 

"Με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών"

Η "VITA TRUST" Ltd είναι το έβδομο και νεότερο μέλος του γνωστού ομίλου εταιρειών "SIDERIDIS GROUP OF COMPANIES", στον οποίο ανήκουν και οι εταιρείες " SAFE WAVE SIDERIDIS S.A.", "VITA YACHTS Ltd", "VITA MED Ltd", "VAS PARTS Ltd", "SAS TRANS S.A." και "ELXIS FOODS Ltd", οι οποίες δραστηριοποιούνται από το 1979 με επιτυχία σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό την παροχή απολύτως αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ότι αφορά την ίδρυση-σύσταση ή μετεγκατάσταση της επιχειρήσεως σας στην φιλόξενη χώρα της Βουλγαρίας.

Η εταιρία μας απασχολεί εξειδικευμένους επαγγελματίες Νομικούς, Οικονομολόγους, Φοροτέχνες, Λογιστές, Μεταφραστές, Επενδυτικούς Συμβούλους και Συμβολαιογράφο. Το επιτελείο μας, συνδυάζοντας γνώση εμπειρία και σύγχρονη αντίληψη, μπορεί να σας προσφέρει τις πιο σοβαρές και αποδοτικές εξατομικευμένες λύσεις, σε σχέση με την ασφαλή ίδρυση, εγκατάσταση, λογιστική κάλυψη, ανάπτυξη και διαχείριση της επιχείρησή σας.

Στόχο έχουμε να εξελίξουμε και να στηρίξουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την οργάνωση της επένδυση σας έτσι ώστε να αποκτήσει δυναμική παρουσία στην αγορά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο όλα τα οφέλη που προσφέρει το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό και φορολογικό περιβάλλον της Βουλγαρίας.

Εταιρεία στη Βουλγαρία

www.ziniatis.com
www.ziniatis.com www.ziniatis.com www.ziniatis.com www.ziniatis.com